Голямото на дерби на 18-тия кръг на Висшата лига ще

...
Голямото на дерби на 18-тия кръг на Висшата лига ще
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Лестър Сити, съставите

Голямото на дерби на 18-тия кръг на Висшата лига ще опълчи съставите на Манчестър Сити и Лестър Сити на "Етихад Стейдиъм ". Двубоят е с начален час 19:30 часа, а ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата в идващите редове.

Двата отбора се намират на втората и третата позиции в класирането все още. "Лисиците " са непобедени във всички шампионати от 5-ти октомври насам, когато изгубиха с минамалното 1:2 при гостуването на Ливърпул. Именно затова момчетата на Брендън Роджърс са изненадващия втори най-хубав отбор в лигата досега, изоставайки на 10 точки от "мърсисайдци ".

За Пеп Гуардиола и Манчестър Сити, от своя страна, това съставлява отлична опция да се приближат на единствено точка от втората позиция, в един другояче по никакъв начин не добър сезон по стандартите на тима. "Гражданите " на процедура са отвън борбата за купата, откакто изостават на цели 14 точки от Ливърпул след първите 17 мача от сезона.

Манчестър Сити - Лестър Сити 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Сити : Едерсон, Уокър, Отаменди, Фернандиньо, Менди, Де Брюин, Гюндоган, Бернардо Силва, Марез, Жезус, Стърлинг (4-3-3)

Лестър Сити: Шмайхел, Чилуел, Еванс, Союнджу, Перейра, Тилеманс, Ндиди, Мадисън, Харви Барнс, Перес, Варди (4-3-3)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР