Голямо задръстване се образува в София от телевизионната кула до

...
Голямо задръстване се образува в София от телевизионната кула до
Коментари Харесай

Почина младежът, прострелян след преследване в София

Голямо запушване се образува в София от телевизионната кула до търговски център на бул. " Черни връх " поради грабеж, съобщи БНР.

Полицаи простреляха смъртоносно 18-годишен юноша след гонене в София. Тази нощ след сигнал за нахлуване и грабеж на две девойки в региона на столичен хотел е почнало полицейско гонене.

Малко след 2.00 ч. в нощта трима маскирани блъснали едно от девойките и след опасност, им лишили раница с персонални движимости и пари.

В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности, към 5.15 часа охранител в столичен бизнес център подал сигнал за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж. На място са изпратени полицейски екипи. Те последвали тримата млади мъже, които пък се пробвали да се качат в рейс на всеобщия градски превоз. 15-годишен е арестуван на място, а другите двама скочили от рейса и побегнали пешком.

Вторият от бегълците - на 18 години, е бил прострелян от един от служителите на реда, които го преследвали, и по-късно е умрял в болница. Третият от причинителите се търси, а на мястото не престават и следствените дейности.

Към момента се обяснява дали тримата имат общо и с обир, осъществен по-рано в същия регион, само че от полицията към този момент отхвърлят повече информация. Тримата, които са били преследвани от полицията, са от столичния квартал " Ботунец " и са познати на органите на реда.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР