Голямо щастие за лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя вдига

...
Голямо щастие за лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя вдига
Коментари Харесай

Корнелия Нинова има повод да почерпи

Голямо благополучие за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя подвига ваучър за здравето на единствения си наследник Рафаел. След дни Рафи става на 30 години, а шефката на Българска социалистическа партия в никакъв случай не пропущала да почерпи в негова чест другари и сътрудници.

Докато младите родители Митко и Корнелия гонели кариери в столицата, наследникът им прекарал по-голямата част от детството си в родната на семейството Мизия при баба си по бащина линия – Дафина, написа " Ретро ". Свекървата на Нинова и до ден сегашен се хвали, че Рафи е проходил в нейния двор. Тя го отгледала, до момента в който тръгнал на учебно заведение, тъй като по това време майка му Корнелия пътувала доста, най-много в чужбина.

Рафаел още като възпитаник популяризира семейството, тъй като няма еднакъв в олимпиадите по математика у нас и по целия свят.

С парите от стипендии и наградни фондове финансира образованието си в фамозния университет " Бъркли “ в Щатите, от който взема докторска степен по финанси. И до ден сегашен синът на Нинова продължава да живее в Съединени американски щати. Първо се бе открил в Ню Йорк и бе комшия на дъщерята на Доналд Тръмп и редица холивудски звезди, тъй като жилището му се намираше в прословутия и безценен квартал " Манхатън “.

Там той работеше в известната банка " Голдман Сакс “ като финансов анализатор. После обаче реши да се насочи в друга сфера и към този момент повече от две години е учител в университета " Станфорд “ в щата Калифорния.

Наследникът на социалистката си идва в България по Коледа и през лятната си почивка. По всяка възможност това лято ще дойде на родна земя и с кандидат-снаха, тъй като преди няколко месеца майка му споделила в коридорите на Народното събрание, че си имал сериозна другарка.

Тя била на седмото небе и се надявала скоро да я създадат баба, тъй като от дълго време била на мнение, че на Рафи му е време за семейство и деца. Самата тя и брачният партньор ѝ Митко се оженили още като студенти в СУ. За разлика от тях синът им избра първо да реализира фантазиите си в професионалната сфера, а чак в този момент е намерил време за персоналния си живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР