Голямата звезда на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо засипа

...
Голямата звезда на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо засипа
Коментари Харесай

Кристиано: Салах е откритието на сезона, той може да влезе в битката за Златната топка

Голямата звезда на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо засипа с похвали Мохамед Салах. Според португалеца голмайсторът на Ливърпул е едно от откритията на сезона и умерено може да се включи в борбата за " Златната топка " през този сезон, макар че египтянинът на съумя да помогне на своя тим във финала на Шампионската лига поради травмата, която получи.

" Мо Салах е едно от откритията на годината. Надявам се, че неговата травма от финала в Киев няма да му попречи. Много хора приказват за борбата Кристиано Роналдо - Меси, само че има и други играчи, които имат опция да влязат в битката за " Златната топка ". Египтянинът е един от тях ", счита Кристиано.

CR7 разяснява и жребия, съгласно който Португалия би трябвало да стартира Световното състезание с сложен тест против Испания.

" Жребият не е съвършен за нас, само че би трябвало да го приемем. Загуба в първия мач би могла да се отрази по доста отрицателен метод на целия шампионат, тъй че е значимо да стартираме добре. Но аз имам вяра, че и Испания, и Португалия ще доближат идната фаза. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР