Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, е все по-близо

...
Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, е все по-близо
Коментари Харесай

Салах все по-близо до нов договор с Ливърпул

Голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, е все по-близо до подписването на нов контракт с клуба, разкри журналистът на Anfield Watch Стив Кей. Съобщава се, че египетското крило в този момент клони повече към оставане на „ Анфийлд “, отхвърляйки спекулациите за собствен трансфер в Саудитска Арабия.

„ Червените “ се любуват на превъзходна акция, защото са отпред в класирането на Висшата лига след 20 мача, до момента в който завръщането в Шампионската лига през идващия сезон наподобява доста евентуално.

Според информацията, Салах е позитивно надъхан по отношение на подновяването на контракта си, което е провокирало смяна в трансферната тактика на Ливърпул. Доскоро клубът проучваше интензивно разновидности за заместител на Салах. Въпреки това, с последните развития, мърсисайдци ще стопират търсенето на крило.Миналото лято първенецът на Саудитска Арабия Ал Итихад прати оферта от 150 милиона паунда, отхвърлена от Ливърпул, който съобщи твърдата си позиция, че той не е за обмен. По-рано се появиха информации, че нов саудитски клуб е подготвен да го притегли през лятото. Настоящият контракт на Салах, съгласно който той получава към 350 хиляди паунда на седмица, изтича през лятото на 2025-а година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР