Голямата цел пред Левски е да изгради още по-силен отбор,

...
Голямата цел пред Левски е да изгради още по-силен отбор,
Коментари Харесай

Костов: Не ни се получи играта, целта е догодина да сме по-силни

Голямата цел пред Левски е да построи още по-силен тим, с цел да продължи с положителните резултати в европейските клубни шампионати. Това беше значимият акцент в изявлението на Николай Костов след провалянето с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт в плейофа от Лига на конференциите.

, а Костов призна, че играта на тима му при визитата не се е получавала.

„ Бяхме надиграни през първото полувреме, откакто дадохме самодейността на съперника през второто, с цел да се отбраняваме по-добре. Не ни се получи през днешния ден, губихме елементарно топката. Нямахме добър надзор върху нея. Няма да криткикувам нашия тим, само че може би това са нашите благоприятни условия на този стадий. Мисля, че Айнтрахт е по-добрият от нашия и би трябвало да го приемем. Бяха по-бързи, по-добри с топката. Създадоха доста обстановки, въпреки да нямаха чисти. Разчитахме на контраофанзива през второто, само че не ни се получи да удържим и да влезем в продължения. Бях планувал смени за тогава, само че това е футболът “, стартира Костов в Германия.

„ Ние играхме още през първото полувреме с дълги пасове, което не беше планувано от нас. Такава беше настройката на нашите бранители очевидно. Не излизахме добре от пресата, бързо се освобождаваха те от топката и не ни се получи просто играта. Това е “.

„ До огромна степен съумяха да ни обезвреждат, защото нападателите ни бяха по този начин. Изключение бяха последните минути. Имахме опция за контраатаки през първото полувреме, само че като цяло количеството на офанзиви от нас беше едва. Отборът мисли за купата. Ако през днешния ден не ни се получава, то и в България ще има такива мачове. Не може постоянно да побеждаваш. Въпросът е да запазим играта си и да разчитаме на нашия футбол. Искаме на тренировките всички играчи да вземат участие ефективно в отбрана и офанзива “, продължи треньорът на Левски.

„ Искам да благодаря на почитателите, от името на клуба, тима. Много е прелестно, че имахме такава поддръжка на терена на Айнтрахт. Апелът ни е да не престават, защото се целим в шампионата, а там към този момент сме догонващи “, сподели той за почитателите.

„ Очаквах да стигнем толкоз напред в Европа. Въпросът е да създадем по този начин идващият сезон да бъдем още по-силни. Това е задачата и да изградим тим, който да побеждава “, приключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР