Голямата шестица на Висшата лига е наясно, че ще бъде

...
Голямата шестица на Висшата лига е наясно, че ще бъде
Коментари Харесай

„Голямата шестица“ на Висшата лига вече знае наказанието, ако се присъедини към новата Европейска суперлига

Голямата шестица на Висшата лига е наясно, че ще бъде санкциониран с £25 милиона и ще им бъдат наложени големи отнемания от точки, в случай че се опитат да се причислят към Европейската суперлига Лигата за повторно.

Състезанието за разединение беше основано през 2021 година и включваше шест британски тима. Огромната реакция на почитателите в последна сметка ги накара всички да се извърнат и да останат в топ елитата. Те бяха осъдени финансово, макар че сумата беше минимална, само че те знаят, че сумата ще бъде доста по-голяма, в случай че се опитат да се причислят към ESL за повторно. Съдебно решение в четвъртък разгласи, че УЕФА са били противозаконни в опитите си да спрат отделилата се лига, което усилва възможностите за нейното възкръсване.

Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал, Челси, Манчестър Сити и Тотнъм също знаят, в случай че създадат втори опит за отделяне, ще им бъдат отнети 30 точки. Този тип глоба щеше да извади Челси и Тотнъм и да остави останалите клубове много по-надолу в лигата, в случай че беше прилож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР