Голямата любов на живота й, съдбовната среща, кармичната връзка... все

...
Голямата любов на живота й, съдбовната среща, кармичната връзка... все
Коментари Харесай

Перфектният брак ли: Ето с какво се примирява Емилия, за да угоди на Башур!

Голямата обич на живота й, съдбовната среща, кармичната връзка... все неща, с които Емилия разказва своя брачен партньор - Жорж Башур, още от мига, в който се загаджиха преди години. Отдавна те са към този момент женени и имат дъщеричка. Това е третото дете за чалгарката, която има своите първи две отрочета от Коко Динев.

Всички видяха, че към този момент съвсем година след раждането, Емилия не може да отслабне, само че пък за сметка на това продължава да върви с не изключително подобаващи за фигурата й дрешки. Тя постоянно преди е държала на фигурата си и е желала да наподобява допустимо най-перфектно. Но...

Има едно " само че " и това е Жорж Башур или по-точно условията на Башур към нея. В които се включва желанието му тя да е пухкавка. Близки до Емилия разкриха, че Жорж, като същински арабин, я харесва и желае по-пищна. Именно такива дами го разпалвали, а не " закачалки ". И Емилия, единствено и единствено да му угоди, не серпантина да си хапва и не запомнила всички режими.

" Общо взето тя е идеалната женичка за Башур, по какъв начин няма да са дружно. Да, пред хората той е огромен джентълмен, само че истината е, че вкъщи им тя прави всичко, с цел да му е добре на него. Каквото и да й изиска, тя му го дава. Ето и в този момент - да не мислите, че се харесва надебеляла?! Напротив, само че го прави поради него, с цел да не огледа настрана ", разясняват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР