Голяма трагедия, завършила със смъртен случай на млад мъж, се

...
Голяма трагедия, завършила със смъртен случай на млад мъж, се
Коментари Харесай

Извънредно! Таксиметров шофьор почина след побой в София, колегите му излязоха на протест

Голяма покруса, приключила със смъртен случай на млад мъж, се разигра довечера в София. 34-годишен таксиметров водач умря след сбиване, зародило поради лека злополука в София. Инцидентът е станал довечера на кръстовището на дребните улички " Рибен буквар " и " Хъшове " в ж.к. " Разсадника " - тъкмо пред Първа АГ болница " Св. София " (бивша " Тина Киркова " ).

По информация на БНР мъжът е влезнал в спор с различен лидер - млад мъж на 23 години, с който са чукнали леко колите си и се е стигнало до сборичкване.

Според сътрудниците от " Труд ", позоваващи се на очевидци, кола, карана от младо момиче, навлязла в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушаване, се задал таксиметров автомобил. Спътникът на шофьорката подканил таксиметровия водач да даде обратно, тъй като улицата е еднопосочна. Той не го направил. Стигнало се до спречкване, което прераснало в замяна на удари.

В един миг двамата спрели багра. Таксиметровият водач обаче се обадил на сътрудници и другари. Пристигналото " подкрепление " се нахвърлило момчето от другата кола, което било гаджето на младото момиче. Намесили се странични очевидци и съумели да прекратят мелето. Изненадващо обаче водачът на таксито се строполил на земята.

Пристигнали медици и му правили сърдечен масаж. Изясняват се аргументите за гибелта на таксиметровия лидер. Полицията е задържала другия участник в сбиването - мъж на 23 години. В момента на мястото тече оглед от следователи. 

В същото време, по информация на Нова ТВ, сега над 50 таксиметрови водачи са блокирали бул. " Тодор Александров " в София. Те упорстват да схванат повода за случая. Негови близки и другари са пред Трето районно управление (на МВР) София и желаят да линчуват килъра.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР