Голяма трагедия е сполетяла семейството на нападателя на Нант Игнатиус

...
Голяма трагедия е сполетяла семейството на нападателя на Нант Игнатиус
Коментари Харесай

Нападател на Нант ще пропусне мача с Ювентус заради семейна трагедия

Голяма покруса е сполетяла фамилията на нападателя на Нант Игнатиус Ганаго, оповестяват френските медии. Става въпрос за гибелта на 5-годишната щерка на играча - Клоуи, която е умряла в резултат на болест. Веднага щом научил за тежкото положение на щерка си, камерунецът отлетял за своята татковина, само че тя издъхнала преди той да дойде. Заради тази обстановка футболистът ще пропусне утрешното посещение на Ювентус в Лига Европа, което е точно на 24-тия му рожден ден.

“Нант имаше огромното злощастие да научи за кончината на 5-годишната Клоуи, единствената щерка на Игнатиус Ганаго, в резултат на боледуване. Следователно, нападателят на Нант допустимо най-бързо отпътува за Камерун, с цел да се причисли към своите родственици след ужасната вест. Президентът Валдемар Кита, заместник-изпълнителният шеф Франк Кита и всички чиновници на Нант мислят доста за играча, фамилията му и техните близки. Голямото семейство на Нант е до теб, Гана ”, се споделя в известие на клуба. Редица други френски клубове като Лион, Марсилия и Ланс също споделиха съболезнованията си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР