Голяма радост обзе дядото и бабата на сестри Стоеви от

...
Голяма радост обзе дядото и бабата на сестри Стоеви от
Коментари Харесай

Дядото и бабата на сестри Стоеви черпят на Кенана

Голяма наслада обзе дядото и бабата на сестри Стоеви от следващия триумф на шампионата в Париж. Независимо от загубата на финала, възрастните хора показаха доста прочувствено резултата, като даже черпиха за второто място за тяхните внучки в Париж.

Както стана ясно Габриела Стоева и Стефани Стоева изгубиха на финала на двойки дами на мощния шампионат по бадминтон от Световните Суперсерии 750 във френската столица Париж с награден фонд 750 000 $.

Европейските първенци, които за първи път в кариерата си играха на край на шампионат от подобен висок сан, отстъпиха пред международните шампионки и пети сложени Маю Мацумото и Вакана Нагахара от Япония с 14:21, 19:21 за 44 минути.

Стефани Стоева и Габриела Стоева играха равностойно против японките, изключително през втория гейм, само че изглеждаха изтощени след вчерашната победа на полуфиналите, която продължи 94 минути. Европейските шампионки завоюваха през вчерашния ден в трагичен и извънредно оспорван дуел против вицешампионките в шампионата от предходната година и номер 7 в схемата Со Хе Ли и Сун Чан Шин от Република Корея с 15:21, 21:15, 21:15.

По пътя си до финала сестрите отстраниха и олимпийските шампионки от Рио 2016 и поставените под номер 2 в схемата Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши (Япония) с 21:8, 21:16 за 59 минути.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР