Голяма новина за германския пилот от Формула 1 Михаел Шумахер.

...
Голяма новина за германския пилот от Формула 1 Михаел Шумахер.
Коментари Харесай

Голяма новина за здравето на Шумахер

Голяма вест за немския водач от Формула 1 Михаел Шумахер. Световните медии гръмнаха за поредна крачка към възобновяване му. През декември 2013 година той падна злокобно по време на ски стартиране във френските Алпите. От удар в замръзнал камък получи трайни увреждания в мозъка.

През декември 2020 година неврологът на седемкратния първенец зарадва света, че Шуми към този момент може да седи изправен и най-вероятно ще проходи. Досега се смяташе, че легендата може да комуникира с околните и лекарите си единствено със зрителен контакт и придвижване на главата, само че съгласно английското издание Mirror, той към този момент може да приказва, съобщи БЛИЦ.

Причина за това е биографичният му филм, които към този момент е бил изгледан от Шумахер и околните му, а той самият е имал няколко забележки, които е предал на създателите благодарение на брачната половинка си Корина.

Новината беше призната с възторг от почитателите на легендата, въпреки да няма публично удостоверение за подобрението в положението му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР