Голяма новина съобщи най-после здравният министър Асен Меджидиев в 120

...
Голяма новина съобщи най-после здравният министър Асен Меджидиев в 120
Коментари Харесай

Голяма новина от здравния министър. Детската болница ясна

Голяма вест заяви най-сетне здравният министър Асен Меджидиев в „ 120 минути “ по бТВ. До дни той ще разгласи къде ще се строи по този начин чаканата Национална детска болница.

" Силно се надявам до края на седмицата да кажа къде ще е Националната детска болница. Работим по план, който да е европейски и нищо на никое място да не се надстроява и да се бутат стени. Не желаеме да се ремонтира някаква остаряла постройка. ", сподели министърът.
-->
" В момента работим и се приготвя капиталовия план. Силно се надявам в края на седмицата да обявим къде ще е. Желанието ни да е по един същински европейски план. Не да ремонтираме някоя постройка, някъде я да пригаждаме за детска болница, да бутаме стени, да надграждаме. Искаме тя да е в действителност европейска с прелестно незабавно поделение, с хирургични зали. Искаме да има  обособена постройка с хотел за родителите. Тя ще бъде Национална детска болница, не е единствено за София. Искаме да е с обособена постройка за рехабилитационен център за децата. С подземни и надземни паркинги, с един голям парк - някъде към 14-15 декара. В края на седмицата се надявам да го разглася ", сподели още Меджидиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР