Голяма изненада очаква феновете на бойните спортове. На 27 февруари

...
Голяма изненада очаква феновете на бойните спортове. На 27 февруари
Коментари Харесай

Бойци от 12 държави се изправят на ринга SENSHI 7

Голяма изненада чака почитателите на бойните спортове. На 27 февруари София ще одобри седмото огромно интернационално бойно шоу SENSHI, в което ще вземат участие професионални бойци от 12 страни. Професионалната верига за бойни галавечери е подготвила ново издание и дава обещание с него да утоли жаждата за адреналин и качествени борби измежду феновете на бойни спортове.

В бойната карта на SENSHI 7 са заложени общо 11 дуела, като 5 от тях ще бъдат по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са разрешени по-близки бойни обстановки, удари с лакти, колена и хвърляния. Традиционно тези борби са и измежду обичаните на аудиторията.

На 27 февруари феновете на SENSHI следва да станат очевидци и на 5 доста мощни кикбокс срещи, които ще дефинират кои са новите Европейски и международни първенци на WAKO PRO в три теглови категории. На SENSHI 7 ще се играе и един рейтингов мач по муай тай сред представители от Португалия и Русия.
 Съвсем скоро следва публично да бъде оповестена и бойната карта на събитието. От SENSHI издават в задатък, че този път са подготвили още по-засилено интернационално наличие и към този момент имат доказани бойци от общо 12 страни - Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България.

Събитието ще се организира на 27 февруари от 18 часа при стеснен вход и аудитория. Всеки ще може да се наблюдава онлайн гратис по Bulgaria ON AIR, по най-голямата онлайн телевизия за бойни спортове FITE, по MAX Sport и в каналите на Boec.bg и Boec.com.

SENSHI 7 ще се организира съгласно всички противоепидемични, организационни и хигиенични ограничения. Всички участници в галата, както и техните треньори, ще бъдат подложени на наложителен PCR тест след идването си в България. Разходите по тях се поемат от уредниците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР