Голяма част от руския елит коментира, че Владимир Путин е

...
Голяма част от руския елит коментира, че Владимир Путин е
Коментари Харесай

Наш разследващ журналист твърди, че Путин е тежко болен

Голяма част от съветския хайлайф разяснява, че Владимир Путин е тежко болен. Самият този слух е справедлив фактор, не е нужно да знаем дали той е болен, това ще е доста комплицирано да го разберем, съобщи в изявление за бТВ основният редактор на проверяващия уебсайт Bellingcat Христо Грозев.

Грозев добави, че фактът, че огромна част от елита на Русия има вяра, че това е по този начин, значи, че те ще имат задни мисли дали да поддържат всяко едно решение на Путин, колкото налудничаво да наподобява то.

По думите му сега в Донбас се водят боеве не за цели градове, а за улици.

Христо Грозев сподели, че към момента няма съответни данни дали Русия стои зад гърмежите в складовете за муниции край Карнобат.

„ Очакваме да получим данни от дроновете, както и визитите, които би трябвало да станат на терен. На този стадий може да се види една наклонност, че през последните осем години е имало не по-малко от седем гърмежа в разнообразни европейски страни, в това число три в България “, добави той.

По думите на Грозев в множеството от случаите има връзка с теза на Русия, че тези хранилища са били употребявани за поддръжка на страни, с които Русия има проблем – Украйна, Грузия.

„ Цялата българска въоръжена промишленост, както и компаниите на господин Гебрев, промишленост взе участие косвено в поддръжка на Украйна на войната и ще бъде доста нелогично, в случай че това (взривовете - бел.ред.) са чиста случайност. По-скоро това е сигнален сигнал “, съобщи още журналистът.

Грозев изясни, че да се доближи до сходни хранилища е много комплицирано. „ Очевидно с транспортно средство е доставен индивидът, който е нарушил периметъра. Най-логично е това да е представител на Руската федерация, само че е допустимо да е някой, който в България има проблем с господин Гебрев “, добави той.

Грозев изясни, че в следствието на Bellingcat дали български медии разгласяват публикации в интерес на Кремъл, излиза наяве, че няколко български медии получават подготвени материали и ги разгласяват против съответни суми пари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР