Голяма част от хората сякаш забравиха скорошната пандемия Covid-19. Или

...
Голяма част от хората сякаш забравиха скорошната пандемия Covid-19. Или
Коментари Харесай

Какво е умора от Covid-19 и защо не бива да ѝ се поддаваме

Голяма част от хората като че ли не помниха скорошната пандемия Covid-19. Или по-скоро не желаят да се връщат към загатна за нея и им се желае тя да е напълно минало. Подобни настройки са свързани с по този начин наречената отмалялост от Covid, още повече, че немалка част от популацията на Земята към този момент мина през заболяването. Но специалистите са безапелационни, че тази настройка може да повлияе отрицателно на здравето ни.
 Covid-19, коронавирус и кои са най-често срещаните нови признаци на болестта
Кои са настоящите признаци на Covid-19

Болезненото гърло е един от тях

Защото пандемията към момента не е дефинитивно завършила. Но като че ли терзанията ни, че ще бъдем диагностицирани с Covid-19 са към този момент доста по-малки и даже не се замисляме за предварителна защита. Според онлайн анкета, извършена от Yahoo News, в интервала от 17 до 21 август, 2023 година измежду американското население, едвам 7% от 1 665 интервюираните възрастни американци са декларирали, че са " доста обезпокоени " от заразяването с заболяването. Което е спад от 11% по отношение на края на 2022 година и 13% през за началото на 2022 година

Освен това доста е намалял и процентът на хората, които носят маска на лицето на публични места.
 Снимка 634201

Всички тези настройки се отдават точно на умората от. Това е термин за хората, които към този момент не се тормозят от инфекцията, неглижират я и стопират да вземат защитни ограничения. Те не се интересуват и от настоящите разновидности, виновни за подема на ковид в последните месеци, който предизвиква признаци на горните дихателни пътища като хрема, главоболие и кашлица.

Eris, или EG.5, е подвариант на Omicron и сега е преобладаващият вариант, наред с Pirola (BA.2.86), съгласно експертите. Особено последният провокира угриженост у здравните чиновници, тъй като се счита, че е кадърен да избегне имунизациите и лекуването.
 Дълъг коронавирус, ковид пандемията и за какво стресът, депресията и психологичното положение оказват въздействие
Стресът - непосредствено обвързван с дълъг коронавирус

Ново изследва демонстрира връзката на психологичното ни положение с заболяването

Затова наклонността за отмалялост от Covid-19 е притеснителна, написа. В последно време зачестяват случаите на заразяване и даже хоспитализация. И даже да нямаме тежка форма на, то въпреки всичко може да аргументи дълъг Covid, който може да е с редица последици в продължение на години. Ето за какво, добре е постоянно да имаме " едно мислено ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР