Голяма част от футболистите и треньорите на Левски се срещнаха

...
Голяма част от футболистите и треньорите на Левски се срещнаха
Коментари Харесай

Хубчев и част от играчите на Левски се срещнаха с легенда

Голяма част от футболистите и треньорите на Левски се срещнаха през днешния ден с една от легендите на професионалния американски футбол и Super Bowl, холивудски артист и бизнесмен Джейми Уилямс. Наставникът Петър Хубчев, дружно със своите помощници, шефовете в клуба Павел Колев и Ивайло Петков, както и шефът на детско-юношеската школа Йончо Арсов участва на лекцията му в залата за конференции на стадион " Георги Аспарухов ". От играчите лекцията изслушаха единствено Хали Тиам, Станислав Костов, Франко Мазурек, Найджъл Робърта Филипе Нашименто и Насиру Мохамед.
 Среща на футболистите от Левски с Джейми Уилямс @@@
Изпълнителният шеф на клуба Павел Колев подари на Уилямс фланелна на Левски с неговото име и №81, след което остави госта да стартира своята лекция.
 Среща на футболистите от Левски с Джейми Уилямс @@@
Джейми Уилямс е създател на една от най-известните мотивационни речи в киното. Тази в която героят на Ал Пачино във кино лентата на Оливър Стоун " Всяка една неделя ", надъхва играчите си преди край на Super Bowl. Освен това легендата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младежите по какъв начин да трансформират фантазиите си в действителност. Освен това легендата на професионалния американски футбол е професионален мотиватор и учи младежите по какъв начин да трансформират фантазиите си в действителност. Именно заради това Уилямс изгледа и подготвителното занятие на част от юношите тази заран на " Герена ".  Среща на футболистите от Левски с Джейми Уилямс @@@
ФОТОГАЛЕРИЯ

efbet Лига 15 кръг, сряда 6 ноември  Левски 15:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР