Голяма част от депутатите ще посрещнат коледните и новогодишните празници

...
Голяма част от депутатите ще посрещнат коледните и новогодишните празници
Коментари Харесай

Родните депутати честват Коледа в СПА центрове или в уютна семейна обстановка

Голяма част от депутатите ще посрещнат коледните и новогодишните празници в домашна конюнктура. Народните представители към този момент са във почивка, а Народното събрание ще заседава още веднъж едвам след 20 дни. Следващото съвещание е на 11 януари следващата година. Засега не се плануват изключителни сбирки сред 27 и 29 декември, макар че президентът Румен Радев се закани да наложи несъгласие на новия антикорупционен закон, оповестява " Монитор ".

Въпреки дългата отмора депутатите избират домашния уют и сбирките с другари пред екскурзиите в чужбина за празниците или особено за Нова година. Така да вземем за пример Красимир Велчев от ГЕРБ ще посрещне Бъдни вечер и Коледа в дома си в Банкя, дружно със фамилията на сина си. На Нова година той ще върне жеста, защото синът му е новодомец, а традицията повелява да предложения посетители. Неговата колежка Ася Пеева ще чества в родния Поморие.

Градът предложил редица благоприятни условия за СПА и релакс процедури с лечебна тиня и луга. В тази връзка даже тя е поканила свои сътрудници да й гостуват сред празниците. На Коледа пък имат традиция и мъжете от фамилията – брачният партньор и синът й коледуват. 1 януари пък ще посрещнат с другари на градския площад, където има специфична стратегия. Тя взе участие като фен и в танцов клуб за фолклорни танци " Поморие " и ще се включи в деянията на клуба.

Актьорът – политик Евгени Будинов ще чества в Банкя в стеснен фамилен кръг. На 30 декември пък има зрелище в спектакъл " Сълза и смях ". Постановката се споделя " На живо от оня свят ", а в нея с изключение на него вземат участие още Албена Михова и Кирил Ефремов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов сред Коледа и Нова година ще разпуска със фамилията във Банско. Социалистът Драгомир Стойнев също е заложил на домашната конюнктура за Бъдни вечер. Между празниците обаче ще заведе фамилията за няколко дни в един от планинските ни курорти – Банско, където да жена му и децата му да покарат ски.

Патриотът Александър Сабанов пък по традиция ще води фамилията си в родната къща на баба си в Елешница край Банско, където ще прекарат Коледа. Там ще се радват на домашно приготвените гозби, в това число и капама. На ще посрещнат новогодишната нощ във Варна. Предишни години два пъти е чествал Нова година в чужбина, само че не останал доста удовлетворен, защото „ веселбата е друга, разнообразни са и обичаите “.

Дора Христова от " Воля " тази година ще е на посетители на брат си в Бургас за Коледа. " Всеки приготвя постно ядене, купуваме си дарове и някакви закачки, имаме си Дядо Коледа който в среднощ раздава подаръците, само че с цел да получи подаръка си всеки би трябвало да извърши някакво стихче, ария или танц ", описа тя.

Всички депутати си пожелаха за идната година здраве и триумф. Политическите пожелания пък бяха от сполучливо БГ председателство, през това да не имаме вяра на подправените вести, политиците да стартират да се държат по-държавнически до това депутатите да са малко по-смирени и да взимат верните решения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР