Голям участък от улицата зад блок № 72 и пред

...
Голям участък от улицата зад блок № 72 и пред
Коментари Харесай

Предприемач сам асфалтира улица

Голям сектор от улицата зад блок № 72 и пред новия жилищен комплекс „ Олимпия “ е преасфалтирана от строителната компания, която построява блоковете. Ремонтът е част от акцията „ Стъпка допълнително “, която започва преди седем години по концепция на кмета на „ Тракия “ Костадин Димитров. Целта е да сплоти напъните на администрацията, жителите и представителите на частния бранш за взаимна работа по облагородяването на най-младия пловдивски регион.

Костадин Димитров благодари за направеното и пое ангажимент при първа опция районното кметство да довърши реновирането на цялата пътна права.

„ Подкрепата и инициативността на бизнеса и жителите на „ Тракия “ е доста значима за превръщането на региона ни в по-уютно и по-добро място за живеене “, акцентира кметът Костадин Димитров. Той напомни, че кметството облагороди цялата зона, като построи нови тротоари и паркоместа. През предходната година бе преасфалтирана и улица „ Григор Божков “, а терен от 11 декара бе трансфорат в зона са отдих, разходка и занимания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР