Голям скандал се е заформил зад кулисите на Като две

...
Голям скандал се е заформил зад кулисите на Като две
Коментари Харесай

Шоубизнеса е доста извратен! Скандал за възрастни се заформил зад кулисите на “Капките”! Коцето и Гери-Никол правили…КЕКС

Голям скандал се е заформил зад кулисите на „ Като две капки вода “, който е възмутил целият екип. Главни настоящи лица в него са двамата колоритни участници Гери-Никол и Константин, предаде  HotArena.

Още при започване на формата се разнесе слухът, че  лолитката и отраканият чалгар са се впуснали в дебрите на интимността , само че фактът, че всяка госпожица, която Коце гушне, незабавно става негова евентуална държанка, съдейки по писанията на медиите.

Най-потресаващото е, че спекулациите се оказват безусловно правилни. Само че не става дума за секс, а за  орална обич Нахаканата варненка и Константин се отдръпнали при декора на „ Господари на ефира “ , който се намира директно до този на „ Капките “. Никой не предположил, че може да стане очевидец на следната сцена – младата певица  да  обслужва с устни към този момент не доста младичкия поп фолк реализатор .

Хора от екипа на предаването са се натъкнали точно на тази панорама и останали шокирани  от явно повърхностните музиканти и това какъв брой доста се излагат. В най-кофти светлина естествено излязла Гери. На никому не излиза наяве какво прави девойката с женен мъж с две деца.

От друга страна Константин остава „ чист “, защото всички са наясно със слабия му ангел, когато към него се мотаят известни и красиви дами. А и той в тази ситуация не правил нищо, а си стоял добродушно, до момента в който на него му правят… Не излиза наяве и за какво не са се въздържали да си демонстрират благосклонностите на друго място, надалеч от продукцията… Очевидно  БГ шоубизнеса е много по-извратен, в сравнение с всички допускат
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР