Голям провал бележат сочените за трите най-големи фолк звезди у

...
Голям провал бележат сочените за трите най-големи фолк звезди у
Коментари Харесай

Галена, Преслава и Меди претърпяха пълно фиаско

Голям неуспех бележат посочените за трите най-големи фолк звезди у нас, а точно Галена, Преслава и Меди. те настойчиво мълчат за срама, който браха преди броени дни, само че наш кореспондент надуши. 

Изкуствено набитите имена в медиите се оказаха по-ниски и от тревата и на всички лъсна цялата истината за тяхната известност и заслужават ли възнаграждения от по 8 бона. 

Какво се случи ли? Цяло лято се популяризират два огромни фолк концерта, които ще се проведат на " Арена Созопол ". Единият е на Галена и Меди, а вторият на Преслава и сръбската певица Теа Тайрович. Първият бе възнамеряват за юли месец, след което преместен за 18 август. Преслава и сръбкинята пък бяха оповестени за 19 август.

Очакванията бяха, че стадионът ще се препълни и уредниците даже имали настройката да създадат по оше една дата на най-големите у нас звезди. Участията им в нощните клубове са цялостни, само че не по този начин стои въпросът с концертите. 

Кичка Бодурова обори сътрудника си Панайот Панайотов с концерта си в Бургас, за който той твърдеше, че има " мижав интерес ". Легендарният реализатор сигурно може да употребява фразата си за тези два фолк концерта, които ще останат в историята като най-слабите досега.

Галена и Меди са излезли на сцената и са пяли пред има-няма 100 индивида, а този на Преслава и Теа е анулиран единствено часове преди да започва и изпълнителките по този начин и не са стигнали до сцената. Очевидно е, че четирите звезди се срамят от случилото се, защото никой от тях не показа нищо от там.

Галена и Меди пускат клипчета от препълнените клубове, само че такива от празния стадион няма. Преслава също замълча и не уведоми феновете си, че въпреки всичко събитието пропада. Но пък кого да уведомява, поради неналичието на искащи да я гледат?! 

 undefined

Тук идва въпросът за изкуствено увеличените възнаграждения на въпросните реализатори. Родните артисти извиват глас против 8 бона на вечер за час пеене, а сръбкинята прибира двойно повече. Големи звезди, пък не когат да съберат аудитория на собствен концерт с дребна сума за вход. Нощните клубове също са вдигнали ръце от колосалните суми, които прибират тези звезди и се заричат, че ще трансформират програмата си и от ден на ден се отхвърлят от услугите на скъпите в сектора.

`Помислихте се за Цеца ли?! Не сте! И в никакъв случай няма да бъдете! Защо ли?! Зашото нямате " топки ", а единствено голо самочувствие ", разясняват върли почитатели на този род

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР