Голям протест се провежда в момента в градчето Дуисбург в

...
Голям протест се провежда в момента в градчето Дуисбург в
Коментари Харесай

Голям протест заради починалия в Германия пловдивчанин Рефат, близките му твърдят, че е убит

Голям митинг се организира сега в градчето Дуисбург в Германия поради умрелия Рефат Сюлейман. Близки, другари и сътрудници на пловдивчанина са се събрали пред завода Thyssen Кrupp, където на 17 октомври бе намерено тялото му.
Прочетете още


Както TrafficNews заяви, съгласно аутопсията 26-годишния Рефат се е задушил с лепкава субстанция, до момента в който е почиствал басейн, бездънен няколко метра. Все още няма доказателства за интервенция на други лица, а събитията ще бъдат разследвани в допълнение, оповестиха от локалната полиция.

Загиналият, който работил към подизпълнител на обекта, беше в неопределеност от 14 октомври, а тялото му бе намерено четири дни по-късно.

Мащабна издирвателна интервенция с полицейски хеликоптери, персонални кучета за следене, дронове и поддръжката на защитата на завода в началото беше несполучлива. В понеделник вечерта тялото е изплувало на повърхността, когато чиновници са напълнили басейна.

Въпреки изказването на полицията, околните на Рефат не престават да настояват, че има интервенция на друго лице, и считат, че е бил погубен. По тази причина стотици близки, родственици и другари излязоха пред фабриката. Те упорстват за повече информация по случая.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР