Голям протест блокира основни пътни артерии в Англия днес. Причината

...
Голям протест блокира основни пътни артерии в Англия днес. Причината
Коментари Харесай

Протест заради горивата блокира магистрали в Англия ВИДЕО+СНИМКИ

Голям митинг блокира съществени пътни артерии в Англия през днешния ден. Причината са високите цени на горивата. Рано сутринта хиляди души се събраха на разнообразни бензиностанции и караха с под 50 километра в час по автомагистралите.



Протестиращите се срещнаха по средата на моста „ Севърн “ на М4, което докара до тотално прекъсване на трафика и в двете направления.

Шофьори на камиони и леки коли са се обединили да изразят недоволството си.

На този декор от споделени фрагменти се виждат хора, които играят футбол на M4 на отсрещното платно, до момента в който трафикът е спрял.



От полицята предизвестиха, че се чака блокирането на моста на принца на Уелс, който минава сред Англия и Уелс.

Мнозина са съпричастни с гнева на протестиращите от възходящите цени на горивата, само че немалка част от жителите бяха наранени от протестните дейности.

Учител по британски беше заставен да тръгне на работа в 5.30 сутринта, вместо в 7.

Тя написа в Twitter: „ Смисълът на митинга е против цената на живота и цената на горивото. Ако хората не могат да стигнат до работа, те не могат да получат възнаграждение, от което доста хора ще страдат през днешния ден. Те също по този начин ще изгорят доста в допълнение гориво, а портфейлите им ще олекнат още. Това съвсем опонира на задачата на митинга.



В последна сметка разбирам, че митингът е последна мярка, само че това не го прави по-малко проблематичен за останалите хора. “



Друг консуматор на Twitter добави: „ До всички, участващи в митинга и блокирането както на моста Севърн, по този начин и на моста на принца на Уелс на 4 юли, апелирам, имайте поради, че доста от нас, които пътуват до работното си място, не могат да си разрешат да изгубят ден от заплатата си и това ще има повече влияние върху хора като нас, в сравнение с тези в Уестминстър. “

Организаторите на протестните дейности от своя страна споделят, че е належащо да се окаже напън върху държавното управление.

Цифрите демонстрират, че междинната цена на литър бензин в предградията на Обединеното кралство доближи нов връх от 191,4 пенса в четвъртък, до момента в който дизелът се увеличи до 199,1 пенса.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР