Голям пожар изпепели боровете, изобразяващи надпис 1300 по случай същата

...
Голям пожар изпепели боровете, изобразяващи надпис 1300 по случай същата
Коментари Харесай

Умишлено ли е? Пожар изпепели „1300 години България“

Голям пожар изпепели боровете, изобразяващи надпис 1300 по случай същата годишнина от съществуването на България. Снимки демонстрират голямата покруса, която обезобрази парка над град Бяла в събота.

 

Смята се, че мистериозната борова гора е засадена по времето на соца с концепцията да покаже величието на нашата страна. Множество въпросителни пронизаха обществото преди години. Въпроси дали са изсечени дърветата до надписа остават и до през днешния ден неразгадани. Истината е, че надписът може би бе най-внушителната чисто естествена скулптура по случай „ 1300 години България “. Гората носеше капка горделивост за всеки българин.

 

Не закъсняха мненията и догатките, че в действителност става дума за тенденциозен палеж с оглед мястото. Липсват и доста благоприятни условия за човешки достъп и немарливост, които да провокират пожар. Хиляди са мненията под разпространяващите се ужасяващи фотоси на погубения надпис. Голяма част гласят, че изгорелите борове в действителност демонстрират изгубените знаци като история, държавност и народ. Според огромна част от мненията останките след пожара са ситуацията в нашата страна. Много хора заподозряха, че на мястото на дърветата на пролет ще забележим фотоволтаици или нещо сходно. Не са малко и апелите за залесяване на изгубените дървета и то по най-бързия метод. Не липсваха и мнения за направеното през соца, което в наши дни само се унищожава. 

Автор: meteobalkans.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР