Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта, улучи

...
Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта, улучи
Коментари Харесай

Голям леден къс падна от небето и повреди къща в Масачузетс

Голям мразовит пай падна от небето в неделя вечерта, улучи къща в Шърли, щата Масачузетс в Съединени американски щати и повреди покрива, съобщи Асошиейтед прес.

Джеф Илг описа, че съгласно него и брачната половинка му Амилия Рейнвил ледът се е изсипал от аероплан, пътуващ към интернационалното летище на Бостън. Нито съпрузите, нито двете им деца са потърпевши. Леденият пай съгласно Илг е тежал шест до девет кг. Отначало фамилията помислило, че къщата е ударена от гръмотевица.

„ На процедура чухме детонация “, сподели през вчерашния ден пострадалият. „ Най-силният тропот, който съм чувал. “ 

След това чули парчета да се търкалят по покрива, сподели Илг. 

Съпрузите изтичали на втория етаж, с цел да ревизират децата си, които обаче продължавали да спят надълбоко макар шума. След това обиколили къщата, с цел да видят какво се е случило. Накрая излезли на открито, където Илг сподели, че видял голям мразовит блок до задната врата и парчета, разпръснати из задния двор и по покрива.

„ Нямах визия какво е това “, сподели Илг. Той сграбчил фенерче и почнал да оглежда за вреди. Жена му се обадила в полицията и тогава той забелязал дупка в покрива с диаметър 45 до 60 сантиметра, само че вредите вътре в къщата били по-големи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР