Голям капан, заложен от Кирил Петков и Асен Василев, разкри

...
Голям капан, заложен от Кирил Петков и Асен Василев, разкри
Коментари Харесай

Борисов разкри голям капан, заложен от Кирил и Асен. Черна прогноза

Голям капан, заложен от Кирил Петков и Асен Василев, разкри водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той направи живо включване от Етъра в Габрово, където е на посещаване.

" Вчера страната задължа с още 5 милиарда в евро. А слушам, че още 2 милиарда и 200 милиона. Асен Василев, с цел да излъже, че има остатък в бюджета, тегли заем. Това е капан за служебното държавно управление. Които в този момент теглят, тъй като нямат пари за пенсии, за заплати ", разяснява Бойко Борисов.

-->

" Вчера пазарите са видели, че България към този момент е неплатежоспособна, България е в тежка рецесия и по тази причина ни набиха високите лихви. Това е капан за всяко последващо държавно управление. Следващото държавно управление, майка му жална ", сподели още Борисов.

Инфлацията е чудовищна. Ние това не го позволихме 12 години, уточни той и сподели графика на инфлацията.

По думите на Борисов Кирил Петков и Асен Василев са създали по този начин, че всичко, за което работим, да отива за погасяване на задължения.

Ако тази политика продължи след 2 октомври, това значи Международният валутен фонд да пристигна и да стартира да ръководи финансите на страната, предвижда водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР