Голям чиновник ще има големи неприятности заради хеликоптера, който летя

...
Голям чиновник ще има големи неприятности заради хеликоптера, който летя
Коментари Харесай

Голям чиновник гори заради хеликоптера с парите на Тато

Голям служител ще има огромни неприятности поради хеликоптера, който хвърча рисково ниско над гъмпинг „ Градина ” и разпръсна бутафорни пари с лика на Тато.

„ Хеликоптерът е направил няколко нарушавания. Разпоредил съм да бъде осъществена инспекция. Първото нарушаване е, че няма право да лети на такава височина. Видно от клипа – тя е 15 метра. Такъв полет се извършва минимално на височките 300 метра. Режимът за полочване на позволение за подобен полет е комплициран, би трябвало да мине процедура, с цел да получи позволение за полета “, разяснява министърът на превоза Георги Гвоздойков в изявление за бТВ.
-->
„ С предоставената инспекция евентуално ще има диалог с водача, тъй като би трябвало да има наказания. Никой от способния орган не ме бе уведомил, аз съм техен началник. Ако аз не бях по-настоятелен, нямаше да знам и досега какво се е случило “, сподели Гвоздейков във връзка с основната дирекцията „ Гражданска въздухоплавателна администрация “.

Министърът ще изиска среща с шефа.

„ Ще подхваща дейности, тъй като това касае сигурността на хората, под летящото средство. Става въпрос за нарушение на разпоредбите на сигурност. Дължат ми се много пояснения от ръководителя на способния орган и причинителя на полета. Цената може да е отстраняването на шефа и ще диря ограничения за предотвратяването на сходни случаи “, акцентира министърът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР