Голям благотворителен концерт организират във Враца в подкрепа на младеж,

...
Голям благотворителен концерт организират във Враца в подкрепа на младеж,
Коментари Харесай

Торино и Пашата ще пеят във Враца в подкрепа на болен младеж

Голям благотворителен концерт провеждат във Враца в поддръжка на юноша, който се нуждае от средства за животоспасяваща трансплантация, научи организация BulNews.
Александър Андреев е на 20 години и се бори с подла болест, поради която е подложен на ежедневна хемодиализа. За да може да се възвърне и да води естествен живот обаче е належащо да му бъде осъществена трансплантация на бъбрек. Донор ще стане майка му, а процедурата би трябвало да се извърши в Турция. Сумата за интервенцията обаче – 22 000 евро, е непостижима за фамилията.
По тази причина хора с положителни сърца са организирали благотворителен концерт, на който всеки може да помогне за събирането на по този начин нужните средства. На 28 юли в градската концертна зала във Враца в поддръжка на Алекс на сцената ще излязат известните реализатори Торино и Пашата и Биляна. В събитието ще се включат и доста реализатори от града и района – танцова школа „ Нанков “, Балет „ Вива “ и „ Скай “, Хриси Пачелова, спортни танци „ Харизма “, брейк клуб „ Monstribe”, танцови сформира „ Хемус “ и „ Мездра “, театрална група „ Темп “и други.
Входът за събитието е 10 лв. за възпитаници и 15 – за възрастни. Всеки, който има предпочитание да помогне, може да го направи и на банкова сметка:
Банка: ДСК
Александър Руменов Андреев
IBAN: BG80STSA93000027285720
BIC: STSABGSF
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР