Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд заяви амбицията си

...
Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд заяви амбицията си
Коментари Харесай

Холанд: Ще направя всичко, за да постигнем требъл, затова ме купиха

Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд съобщи упоритостта си да направи всичко допустимо, с цел да помогне на тима да завоюва требъл и да стана едвам вторият британски клуб с сходно достижение. Досега само Манчестър Юнайтед е реализирал това, а на следващия ден точно „ алените дяволи “ застават на пътя на градския си противник във финала за ФА Къп. След това за Сити остава и конфликтът с Интер за мечтания трофей в Шампионската лига.

„ Би било нереално да стигнем до това историческо достижение. Разбира се, не би трябвало да крием, че точно поради това ме купиха. Ще направя всичко допустимо, с цел да го изпълним. Това е най-голямата ми фантазия. Надявам се, че фантазиите ще се осъществен. Манчестър Юнайтед ще бъде стимулиран и подготвен. Трябва да играем по най-хубавия метод и в случай че го създадем, имаме положителни шансове да реализираме задачата си.

Преследвахме Арсенал цялостен сезон, тъй че когато спечелихме Премиър лийг, облекчението бе огромно. Сега ни остават два финала, върху които би трябвало да се съсредоточим преди да излезем във почивка “, съобщи Холанд пред „ Би Би Си “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР