Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон ще се завърне

...
Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон ще се завърне
Коментари Харесай

Назон се завръща сред титулярите на ЦСКА - София срещу Славия

Голмайсторът на ЦСКА - София Дюкенс Назон ще се завърне измежду титулярите на Саша Илич за гостуването на Славия в неделя. Хаитянинът стартира от аварийна пейка в семейството на Черно море (1:2) за Купата на България, откакто по време на лагера на националния тим на страната си беше изпитвал здравословни проблеми и даже за няколко часа бе постъпил в болница. Нападателят се появи на терена през втората част и точно той бе забъркан във всичко по-интересно, което " алените " сътвориха за целия дуел. Назон на два пъти уцели напречната греда над Иван Дюлгеров, а един път и стражът избави негов удар, откакто добре затвори ъгъла му.

В групата на ЦСКА - София ще се завърне Жеферсон, който пропусна дуелите с варненските Спартак и Черно море поради насъбрани 9 жълти картона от началото на сезона. Едва ли обаче бразилецът ще започва от първата минута в " Овча купел ".
 Двама от ЦСКА - София пропущат и дербито със Славия Двама от ЦСКА - София пропущат и дербито със Славия
Двубоят на стадион " Александър Шаламанов " ще пропуснат Иван Турицов и Лазар Туфегджич, които страдат от травми. Родният национал лекува контузия в коляното, а сърбинът - разтежение.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР