Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че целия шум и

...
Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че целия шум и
Коментари Харесай

Хари Кейн за бъзиците с апела му: Нека се забавляват

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн съобщи, че целия звук и шегите в обществените мрежи по отношение на жалбата да му се припише гол против Стоук Сити не му въздейства. Английският национал съобщи, че хората са в правото си да се майтапят, до момента в който неговата съществена задача е да излиза и да си прави работата на терена.

Казусът с попадението в мрежата на „ грънчарите” бе съществена тематика в последните дни. Дори италианският Рома взе отношение към обстановката, шеговито приписвайки на Кейн един от именитите голове на Франческо Тоти.

Рома иронизира тежко жалбоподателя Хари Кейн

„ Хората просто следват общото въодушевление и ще се позабавляват на мой тил. Моята работа е да излизам на терена и да давам най-хубавото за тима. Трудя се здраво”, разяснява 24-годишният Кейн.

Салах: Веднага обменям 40-те гола за успех в ШЛ

„ Нека хората се забавляват, това не ме тормози ни минимум. Някои ме поддържат, други – не. Аз съм фокусиран само върху работата си”, добави острието.

Качествени смешки с марката "Висша лига "

Кейн е в нечовечен дуел с аса на Ливърпул Мохамед Салах за Златната обувка на Висшата лига за сезон 2017/2018. Лидерът на Тотнъм има 26 на сметката си, до момента в който Салах е на първа позиция с 30 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР