Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн изрази увереност, че новият мениджър

...
Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн изрази увереност, че новият мениджър
Коментари Харесай

Кейн: Моуриньо може да сложи край на сушата в Тотнъм

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн изрази убеденост, че новият управител на отбора Жозе Моуриньо може да донесе на клуба първи трофей от 11 години насам. "Шпорите " демонстрираха съществено израстване за пет години и половина под управлението на Маурисио Почетино, само че по този начин и не съумяха да стигнат до трофей, като за последно лондончани са печелили Купата на лигата през 2008-ма година.

"Моуриньо е печелил титли с всички клубове, които е водил, това не може да се отхвърли. Той желае да печели и е потвърден победител. Аз съм на стадий от кариерата си, в който желая да спечелвам титли и желая да ги спечелвам тук. Тази година е доста значима за нас. Реалистично имаме късмет в Шампионската лига и ФА Къп, тъй че ще се опитаме да ги спечелим. Аз ще продължа да се боря за този клуб на терена. Моуриньо може да направи разликата със своята известност ", разяснява Кейн.

"Всички желаеме да печелим. Искахме да печелим с Маурисио и в този момент желаеме с новия треньор. Но когато някой има неговата известност, това ти дава убеденост и религия ", добави британският национал. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР