Голмайсторът на Саутхямптън Дани Ингс може да пропусне мачовете на

...
Голмайсторът на Саутхямптън Дани Ингс може да пропусне мачовете на
Коментари Харесай

Ингс пропуска мачовете на Саутхямптън до края на сезона?

Голмайсторът на Саутхямптън Дани Ингс може да пропусне мачовете на своя тим до края на сезона поради травма в бедрото, заяви мениджърът на "светците " Ралф Хазенхютъл.

Ингс, водещ изпълнител на отбора с 10 гола въъв Висшата лига през тази акция, бе заменен наложително през второто полувреме при загубата с 1:2 от Тотнъм предходната седмица и не е упражнявал пълноценно последните дни.

"Ингс, Райън Бертранд и Ориол Ромеу са навън. Контузията на Ингс не е толкоз тежка, колкото изглеждаше на първо четене, само че не знам дали ще мога да разгадавам на него за оставащите мачове до края на сезона. Имаме пет мача за две седмици и ще ни трябват всички налични играчи ", разяснява Хазенхютъл.

"Ромеу се върна на терена, само че към момента тренира настрана от главната група. Обафеми възобнови тренировки, само че кондиционно още не е подготвен. Бертранд също не е подготвен още ", добави треньорът.

Саутхямптън е на 15-а позиция в класирането на 9 точки над чертата. "Целта е ясна, желаеме да съберем най-много точки в оставащите мачове, тъй като представянето ни в последно време не е това, което беше през първата част на сезона ", сподели още австрийският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР