Голмайсторът на Рома Тами Ейбрахам коментира решението си да се

...
Голмайсторът на Рома Тами Ейбрахам коментира решението си да се
Коментари Харесай

Ейбрахам изчетка мощно Моуриньо

Голмайсторът на Рома Тами Ейбрахам разяснява решението си да се причисли към отбора, възхищението си към своя ментор Жозе Моуриньо и слуховете за вероятното му завръщане във Висшата лига.

“Моите родители и сътрудник ми споделиха: “Ти вкарваше голове за Челси, Суонзи и Бристол Сити, отиди и се пробвай, поживей и в чужбина”. Когато ми го споделиха, аз си дадох сметка, че не са доста футболистите, които могат да кажат, че са отишли в Серия А, и то в тим като Рома. Никога не отхвърлям провокации, тъй че, когато се появи това, взех решение, че защото към момента съм млад, в този момент е най-подходящият миг да отида и да го направя ".

"Има причина да назовавам Моуриньо най-хубавия ментор в света. Той знае по какъв начин да те стимулира, по какъв начин да ти влезе под кожата и по какъв начин от време на време да те накара да се чувстваш като доста специфичен състезател. Той няма да го признае, само че аз постоянно желая да давам най-хубавото от себе си за него. Той ме кара да давам своя най-много. Когато чувствам, че съм направил задоволително, той ми споделя, че би трябвало да направя още повече. Да дойдеш тук и да имаш треньор като Моуриньо, който има религия в теб, ти дава в допълнение самочувствие ".

Когато видя информации, които ме свързват с други клубове, това ме кара да се усещам добре и да чувствам, че върша нещата вярно. Приятно е да виждаш името си по вестниците. Но за мен най-важното е да се концентрирам върху вършенето на работата ми. Може и да продължа да бъда свързван с много клубове, само че кой знае какво ще стане в бъдеще? Аз израснах в Англия и съм лондонско момче. Така че някой ден може би ще се завърна в Премиър лийг, с цел да подвигна звук там. Но сега аз съм фокусиран върху това да давам най-хубавото от себе си за Рома и нека да им донеса трофей, какъвто не са виждали от доста години”, съобщи Ейбрахам в изявление за talkSPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР