Голмайсторът на Манчестър СитиЕрлинг Холанд даде интервю пред “Гадзета дело

...
Голмайсторът на Манчестър СитиЕрлинг Холанд даде интервю пред “Гадзета дело
Коментари Харесай

Холанд: Ще излъжа, ако кажа, че не чувствам напрежение

Голмайсторът на Манчестър СитиЕрлинг Холанд даде изявление пред “Гадзета дело спорт ” часове преди финала в Шампионската лига против Интер, като приказва за своите цели, напрежението, упоритостите си и рецензиите по собствен адрес.

“Искам да се насладя на момента, без да мисля за предишното или сегашното. Концентриран съм единствено върху това, което занапред стартира. Не обичам да приказвам за противниците, избирам да се концентрирам върху себе си и моя тим. Изправяме се против мощен тим, който ще ни направи живота сложен. Трябва да сме на върха на опциите си, с цел да победим. Оценявам думите на Ромелу Лукаку, че ще преобладавам във футбола през идващите 10 години, само че мисля единствено за идния мач. Ще излъжа, в случай че кажа, че не чувствам напрежение. Разбира се, че изпитвам такова. В Сити бяха спечелили четири трофеи за пет години преди да дойда. Така че към този момент знаят по какъв начин се прави това. Липсва им единствено трофеят от Шампионската лига и аз съм тук, с цел да оказа помощ на този клуб да  реализира нещо, което до момента не е правил. Ще дам всичко от себе си. Победата би значи всичко за мен.

Първият край в шампионата, който съм гледал, е Манчестър Юнайтед - Челси през 2008-а, когато бях на 8 години. Когато видях по какъв начин честваха играчите на Юнайтед, взех решение, че желая да изпитам същото и ето, че в този момент ние сме доста покрай това. Това, че съм вкарал единствено един път в последните ни 7 мача? Това е единствено една от вероятните гледни точки. Друга такава е, че имам 52 гола и 9 асистенции в 52 дуела. Това е в двете посоки, тъй че се усещам добре. Пеп Гуардиола е луд в детайлите и ми харесва да работя с него. Той желае от всички да се усъвършенстват и постоянно намира вярното нещо, което да каже или направи. Критиките? Не чета всичко, тъй като си мисля, че в случай че го правех,  бих полудял. Смятам, че даже рецензиите могат да са позитивни. Бележа съвсем във всеки мач и все пак съм подложен на критика, тъй че просто се усмихвам и се любувам на живота ”, разяснява Холанд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР