Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку още съжалява за неуспешния си

...
Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку още съжалява за неуспешния си
Коментари Харесай

Лукаку: Никога няма да простя на Вилаш-Боаш

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку още съжалява за несполучливия си интервал в Челси, когато не съумя да се наложи в състава. Белгийският национал не пази положителни мемоари от работата си с тогавашния управител на " сините " Андре Вилаш-Боаш.

" Триумфът на Челси в Шампионската лига е едно от нещата, за които постоянно съм мечтал. Aко го постигнеш още на 19 години, е прелестно и искаш да го отпразнуваш с тима. Радвах се за Челси, само че има един човек, който ми лиши доста - Андре Вилаш-Боаш. Никога няма да му го простя ", сподели Лукаку.
Нападателят не беше картотекиран за Шампионската лига и не съумя да изживее пълноценно триумфа на съотборниците си. Той обаче благодари на наследилия Вилаш-Боаш Роберто Ди Матео, който му позволи да пътува с отбора за финала против Байерн (Мюнхен).

Lukaku says he will " never forgive " Andre Villas-Boas' snubs at Chelsea, including leaving him out of the 2012 Champions League-winning squadhttps://t.co/BAjKRkfHAw
— Sportstar (@sportstarweb) 22 май 2020 година " При Вилаш-Боаш трябваше да играя ту на левия фланг на офанзивата, ту на десния. Така е невероятно да се развиваш. В един миг би трябвало да помислиш за себе си, по тази причина споделих на хората от клуба всичко, което мислех за обстановката. Знам, че Вилаш-Боаш беше напрегнат, само че не трябваше да се държи толкоз неприятно с мен. При Роберто Ди Матео беше друго. Това трябваше да стане година по-рано. В последна сметка по този начин и не простих на предходния треньор ", изясни нападателят.

Вилаш-Боаш застана отпред на Челси през 2011 година, само че тимът не вървеше добре под негово управление. През март 2012 година той беше уволнен след загубата от Уест Бромич, а мястото му зае Ди Матео, който сензационно изведе " сините " до трофея в Шампионската лига, а също така завоюва и ФА Къп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР