Голмайсторът на Черно море Александър Василев говори след победата с

...
Голмайсторът на Черно море Александър Василев говори след победата с
Коментари Харесай

Героят на Черно море: Победихме Левски, сега е важно да бием и Берое

Голмайсторът на Черно море Александър Василев приказва след успеха с 1:0 над Левски в първия пролетен кръг от efbet Лига.

" Чувствам се добре. Успяхме да победим при посещение на Левски, щастлива сме. За нас обаче е значимо да победим моя някогашен тим Берое, с цялото ми почитание, с цел да може да се осмисли тази победа. При всички положения е добре да вкараш в първия мач с новия тим, само че най-важното е, че победихме. Теренът беше доста тежък, против добър тим като Левски. Изключвайки първите 10-15 минути, през днешния ден бяхме по-добрият тим на терена. 
 Синята тъга продължава! Левски Синята тъга продължава! Левски " катастрофира " в Търново и се отдалечи от Европа
В началото на мача беше заледен теренът и бутоните не можеха да се забият, все едно си на лед. После времето омекна и в същото време първият пласт на тревата стана кален, а изпод е лед, което е още по-лошо. Футболните достолепия липсваха през днешния ден, никой не искаше да рискува да създадем някоя детинска неточност. 
 Илиан Илиев: Изключително сме удовлетворени, тъй като бихме Левски, който израства непрекъснато Илиан Илиев: Изключително сме удовлетворени, тъй като бихме Левски, който израства непрекъснато
Играл съм и дясно крило, и ляво крило, имаме четири-години като бек и четири-пет години като крило, за мен няма значение. Чувствам се най-добре като ляв краен бранител ", сподели Александър Василев.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР