Голф звездата Тайгър Уудс отказа да влезе в полемика с

...
Голф звездата Тайгър Уудс отказа да влезе в полемика с
Коментари Харесай

Тайгър Уудс не видя проблем в имиграционната политика на Доналд Тръмп

Голф звездата Тайгър Уудс отхвърли да влезе в дискусия с баскетболистите от НБА и с играчите от Националната футболна лига, ориентирана против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп във връзка с имиграционната политика, като акцентира, че " ние би трябвало да зачитаме институцията ".
" Той е президент на Съединените щати. Трябва да почитаме институцията, без значение от личността, която е определена на този пост. Може да харесвате или не личността (на президента) и неговата политика, само че ние всички би трябвало да почитаме институцията ", подчерата голфърът с 14 титли от Големия шлем в Парамус, Ню Джърси, съобщи БГНЕС.
На въпрос за връзките му с Доналд Тръмп, Уудс отговори, че той познава " Доналд от няколко години ". " Играли сме дружно, вечеряли сме дружно, познавам го още преди да бъде определен за президент ", добави Уудс.
По време на изявлението, притиснат с въпроси за положението на връзките сред общностите в Съединените щати, Тайгър Уудс отклони отговора като сподели: " Току-що завърших на 72 дупка и съм доста гладен! "
Тайгър Уудс, който дълго се възстановяваше от от контузии и интервенции на гърба, направи удивително завръщане с 6-то място в Бритиш Опън, последвано и от 2-ро място в шампионата на Професионалната голф асоциация.
Миналият сезон Доналд Тръмп подлага на критика играчите от Националната футболна лига, които коленичеха по време на националния химн в символ на митинг против полицейското принуждение и общественото напрежение. Той също по този начин реши да не одобри в Белия дом първенеца на НБА за 2018 година, откакто две от звездите във финала, ЛеБрон Джеймс (Кливлънд) и Стивън Къри (Голдън Стейт), отхвърлиха да вземат участие в церемонията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР