Големият въпрос е защо ние допуснахме да има такъв тип

...
Големият въпрос е защо ние допуснахме да има такъв тип
Коментари Харесай

Премиерът: Някои се притесняват от „черни списъци“, а не от това, че корупцията е ендемична

Големият въпрос е за какво ние допуснахме да има подобен вид корупция, за какво се постанова извън да ни се демонстрира, а не ние да решим своите лични проблеми. Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ служебният министър-председател ген. Стефан Янев във връзка американските наказания по закона „ Магнитски “ за 64 компании, свързани с Делян Пеевски и Васил Божков.

„ Явно е, че цялата наша система не е работила дейно все още. Това е една от аргументите за чувството, което има у българските жители за липса на правдивост. Можем да вършим разбор с детайли на цялата верига – кой и за какво не си е приключил работата. Това не е работа на служебното държавно управление, а на гражданското общество и на Народното събрание, което би трябвало да реши има ли потребност от смяна “, акцентира той.

И означи, че „ някои се усещат в „ черен лист “, а не се тормозят от това, че корупцията е ендемична “.

В тази връзка Янев акцентира, че не се вкарва вътрешен режим на наказания против компаниите на Пеевски и Божков, а Министерският съвет е приел ограничения за отбрана на държавните и общински сдружения от попадане под наказания. Той изясни, че това е допустимо, в случай че бъдат засечени банкови транзакции сред тези структури и поставените под рестрикции юридически лица.

Стефан Янев: Санкциите на Съединени американски щати са сигнал, че корупцията в България е пуснала дълбоки корени Никола Янков: В България няма дейно противопоставяне на прането на пари Стив Ханке: Съединени американски щати са уверени във обстоятелствата, с които разполагат по закона "Магнитски " Мира Радева за глобите на Съединени американски щати: Нищо ново за гласоподавателите у нас Отзвукът след глобите по закона " Магнитски " (ОБЗОР) Даниел Митов: Клевета е, че Борисов е политическият водач, подкупван от Божков Тафров за глобите на Съединени американски щати: Нанесоха репутационни вреди, само че те са поправими Правителството прави лист на всички контактували с фирмите, глобени по закона „ Магнитски “ След глобите по закона " Магнитски ": Прокуратурата ще желае още информация от Вашингтон Радев: Американските наказания са диагноза за режима, който отгледа тази корупция
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР