Големият син на Марина от Фермата“ – вратарят Стефано Кунчев,

...
Големият син на Марина от Фермата“ – вратарят Стефано Кунчев,
Коментари Харесай

Кандидат-депутат поръчал да пребият сина на Марина от „Фермата“?

Големият наследник на Марина от „ Фермата “ – вратарят Стефано Кунчев , е бил свиреп пребит поради черно тото, описа сензационно довечера майка му в хитовото риалити по бТВ. Преди 5 години обещаващата тогава вяра на младежкия народен тим получил предложение да вземе рушвет, с цел да пусне два гола на личния си тим.

Вечерта се прибира и ми вика – „ знаеш ли, че ми даваха пари на ръка – 20 000 евро, но аз ги отхвърлих “. Казах му, че е хубаво, че ги е отказал, тъй като може някой в профил да гледа, да го щракне и да каже - ето на, той е взел пари на ръка “.

Стефано постъпил тъкмо по този начин, само че единствено ден по-късно е бил грубо пребит пред дома им.

Опитали да му счупят ръцете. Той има здрава костна система, целият беше в кръв, а аз слязох да диря нападателите. Направо не можех да вдишвам “, добави Марина в смут.

Кунчев обаче събрал сили и играл с засегнати ръце, а България победила с 2:0 и без гол в личната си мрежа.

Босовете на черното тото по този начин и не дали прошка на вратаря, отказал рушвет.

Същата година му дадоха купа, тъй като е отказал рушвет и до такава степен. После го сложиха на скамейката и не го пуснаха въобще да играе “, изясни чеченката.

След побоя над Стефано Венци Стефанов - президентът на Славия, където тогава упражнявал Кунчев, разяснява, че е наясно кои са уредниците на побоя. Медиите завъртяха името на някогашния треньор на школата на белите - Красимир Мечев.

Той е и някогашен мъж на половинка на фолкпевицата Малина, футболен управител и претендент за народен представител през 2005 година Тогава той се опитва да влезе в политиката от партия „ Роден край “ в Стара Загора, само че без триумф. Самият Мечев изрично отхвърли той да е индивидът, който е предложил подкупа на Кунчев, само че подозренията останаха, тъй като осъден за побоя и до през днешния ден няма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР