Големият герой на ЦСКА в дербито с Левски беше едно

...
Големият герой на ЦСКА в дербито с Левски беше едно
Коментари Харесай

Червеният герой в дербито: Дори Барса губи точки

Големият воин на ЦСКА в дербито с Левски беше едно от новите попълнения Тиаго Родригес. Португалецът наниза и двете попадения в мрежата на Божидар Митрев за равенството 2:2 и по тази причина беше определен за Играч на кръга.

Това беше трети следващ хикс на "червените " в шампионата. Тази серия не просто ги лиши от задатъка им пред първенеца Лудогорец, само че и те към този момент изостават много от "орлите " и не могат да си разрешат повече издънки.

Голмайсторът на ЦСКА: Бих играл в Турция

"Благодаря за премията, само че тя е и на съотборниците ми. Този приз ни дава убеденост да продължим да преследваме задачите си. Да, тези три следващи равенства не влизат в проектите ни, само че даже и Барселона губи точки, както виждате. "

"Остава ни единствено да вдигнем главите и да се върнем на пътя на успехите. Изоставаме от Лудогорец, само че и те ще губят точки. Мислим в този момент за мача със Славия и чак след него ще се готвим за борбата с Лудогорец ", показа Тиаго Родригес.

ЦСКА афишира нов сътрудник в петък

Заради изявите му с алената фланелка незабавно се заприказва за интерес към него от чужбина и възможен трансфер още през зимата. Засега обаче португалецът не мисли за продажба, а желае да се концентрира върху изявите си у нас.

"Мисля единствено за ЦСКА. Имам контракт за още година и половина и считам да го извърша. Ако един ден се появи оферта, ще го обсъдим с управлението и ще забележим. Засега няма нищо ", показа Тиаго.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР