Големият финал на модерната семейна поредица Алея на слава“ ще

...
Големият финал на модерната семейна поредица Алея на слава“ ще
Коментари Харесай

Изпепеляващ финал бележи края на „Алея на славата“

Големият край на модерната фамилна поредност „ Алея на популярност “ ще бъде белязан от трагични обрати и доста прочувствени подиуми. Последните три епизода на сериала ще държат феновете напрегнат до самия изпепеляващ край, а изненадващите дейности на персонажите ще полуотворен нови порти към световете на всеки един от тях.

След сполучливия проект на Милен (Мак Маринов), Али (Радина Боршош), Леда (Стефани Ивайло) и Геша (Александър Евгениев), записите и началник Лагадинов (Деян Донков) попаднаха в ръцете на Дерин (Йордан Ръсин). Инспекторът към този момент има подготвен проект за деяние, който ще изненада освен Лагадинов и феновете, само че и ще сложи дясната ръка на шефа – Кирил (Кирил Недков), в шокираща обстановка.

Действията на полицията и следствието няма да задоволят Милен, Али и Калина (Мария Сотирова) и те ще вземат напълно в свои ръце търсенето на отмъщение за дейностите на началник Лагадинов. Междувременно диалог сред Дерин и Пумпалов (Борислав Чучков) ще наклони везните в друга посока и животът на един от героите ще виси на косъм и ще зависи напълно от подземния необут и неговите проекти и страхове.

Марта (Ирини Жамбонас) още веднъж ще бъде сложена на границата сред положителното и злото, а от коя страна ще застане този път, ще бъде осъзнато нейно решение. Дали ще има разкайване в дейностите й, или тя ще избере сигурния път към тъмната страна, даже с риск да загуби един от най-ценните си хора?

Междувременно Драго (Цветан Алексиев) е подготвен да направи всичко допустимо, с цел да заличи Пумпалов от своя живот и този на околните си. Той ще получи помощ от воин, който ще се върне изненадващо в действието и също ще се обърне против Пумпалов. Ще бъде ли задоволителна смелостта на Драго, с цел да се изправи против злодея или подготовката му ще се окаже незадоволителна за амбициозната му цел?

Зрителите ще видят празненство на любовта на самия край на сериала, което ще завърши по непредвиден метод. Животът на всички герои ще бъде подложен на карта, а тяхното вероятно избавление ще се крие в един телефонен диалог. Какво ще нажежи ситуацията в ресторант „ Алея “? Има ли късмет любовта сред Али и Милен да просъществува или всичко ще се трансформира в пепел? – разберете във вълнуващите финални епизоди на „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР