Големият бос на ВИС-2 в изгнание Красимир Каменов – Къро,

...
Големият бос на ВИС-2 в изгнание Красимир Каменов – Къро,
Коментари Харесай

Къро готви покушение над топ полицай. Ето кой е мишената

Големият необут на ВИС-2 в заточение Красимир Каменов – Къро, търси незабавно убийци, които да поемат мокра поръчка против топ служител на реда.

 

Запознати с драмите в средите на проведената престъпност издават, че на мерника на Къро е попаднал началникът на отдел „ Престъпления против личността “ в ГДНП – Михаил Наумов.

 

Причините, заради които топ ченгето се е трансформирало в цел за боса, са две. Първата от тях е, че е наясно с всички негови игри, защото преди време го е разследвал. Втората – сега Наумов държи хората на Къро в дребния си джоб, откакто ченгетата се снабдиха с „ артист “ от бандата на боса на ВИС-2 и имат съществени доказателства.

 

Мълвата носи, че поради доносника, изпял ужасяващи обстоятелства за активността на Къро, нито един от убийците не желае да поеме поръчката. В столичните ъндърграунд среди се носи мълвата, че Къро, който от десетилетие живее ЮАР  ще търси реализатори на поръчката отвън рамките на България. По всяка възможност ще заложи на сърби или руснаци.

 

Според осведомени къртицата е Филип Стоянов, който е най-близкият до неотдавна лейтенант до Къро. Освен това бил в управата на сдружението „ Ауто мобайл “ АД, която бе атакувана от спецотряд на Министерство на вътрешните работи. Дясната ръка на Къро е бил заставен да стане очевидец против боса си, откакто били разкрити далавери за милиони.

 

Развръзката по тази сага не закъсня – на 27 март СГП повдигна обвиняване против Къро за подбуждане към ликвидиране на някогашния чиновник на Министерство на вътрешните работи Любомир Иванов – Любо Полицая.

Новината пристигна няколко дни след конференцията на основния прокурор Иван Гешев, по време на която Каменов бе упоменат като участник в схема  за търговия с въздействие. От прокуратурата дефинираха това като „ скрит план “ за събаряне на полицейски началници от поста. Сред тях бил Михаил Наумов, както и самият Гешев. 

 

Така Красимир Каменов бе разгласен за търсене. В случай, че бъде арестуван, ще бъде задържан за период от 72 часа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Красимир Каменов – Къро Иван Гешев Михаил Наумов любомир иванов Любо Полицая Филип Стоянов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР