Големите теми и големите спорове на годината, но и малките

...
Големите теми и големите спорове на годината, но и малките
Коментари Харесай

Джендъри, Гинка, турски лири: Какво търсихме в „Гугъл” през 2018 г.

Големите тематики и огромните разногласия на годината, само че и дребните благоприятни условия човек да получи доста без съвсем никаква инвестиция – това се вижда в показаната „ 2018 година на търсене” на търсачката „ Гугъл” в частта й за България.

Сред присъщите търсения са „ Истанбулска конвенция” и „ Джендър” – терминът за полова еднаквост, който съперниците на интернационалния документ против домашното принуждение съумяха да трансфорат в всеобщо използван синоним на педераст.

Авичи, кралската женитба, " Мега милиони " - от какво се вълнува светът през 2018 година? Вижте ТУК

Новините – същински и подправени, изстреляха и непознатата до преди договорката за „ ЧЕЗ-България” собственичка на „ Инерком” Гинка Върбакова в листата на най-търсените персони. Там й вършат компания най-вече лица от шоубизнеса.

Биткойн манията продължава и през 2018 година След като дори по стълбовете се виждат разлепени реклами за „ копачки” за криптовалута, които можете да купите на лизинг, не е изненада, че „ Bitcoin” е измежду най-търсените думи в българския уеб.

Политиката на Реджеп Ердоган не е измежду най-интересните тематики за българския онлайн консуматор, само че пък последствията от нея се оказват доста значими у нас. Сривът на валутата на южната ни съседка направи извършването на покупки при комшиите наложителна част от всяка отмора и по този начин словосъчетанието „ Турска лира” се оказа едно от най-търсените.

В листата на „ Гугъл” има обичайни източници на огромен трафик – търсенията на онлайн листовки и резултати от извършени шофьорски изпити, запитвания към международното по футбол и олимпиадата, както и такива за онлайн учебните дневници.

Сред основните думи на 2018 година има и продукции на bTV – “Фермата”, Скъпи наследници”, „ Мастършеф”, „ Гласът на България” и други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР