Големите социални разходи в проекта за бюджет за 2021 година

...
Големите социални разходи в проекта за бюджет за 2021 година
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Не става ясно какво се постига с големите социални разходи в Бюджет 2021

Големите обществени разноски в плана за бюджет за 2021 година са въз основата на дългово нарастване, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на парламентарната Комисия по труда, обществената и демографската политика доктор Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.

Това, което липсва в бюджета, макар огромните обществени разноски, е целеполагането. Не можем да забележим какъв ще бъде резултатът, не е ясно какво ще се реализира с тези разноски, добави той.

За дейна политика на пазара на труда са планувани единствено 10 млн. лв. при 73 млн. лв. предходната година, уточни доктор Адемов.

С големия финансов запас, който с е излива и в пенсионната система, се нарушава структурата ѝ. Нарушава се и най-важния принцип в пенсионната система – пенсията да зависи от осигурителния принос, съобщи ръководителят на обществената комисия в Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР