Големите пандемии винаги променят баланса. Така е било и с

...
Големите пандемии винаги променят баланса. Така е било и с
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Големите пандемии винаги променят баланса

" Големите пандемии постоянно трансформират салдото. Така е било и с другите три - Юстиниановата чума, „ Черната гибел ” и испанския грип. Винаги става едно пренареждане на пластове. Много от локалните политики също в този момент се пренаредиха ”. Това съобщи проф. Владимир Чуков пред NOVA.
" смени и стопанина на Белия дом. Преди година рейтингът на Доналд Тръмп беше безукорен, само че видяхме по какъв начин нещата се трансформираха ", уточни той. " Надявам се за към една година човечеството да успее да ликвидира този вирус ", сподели още проф. Чуков.
 Проф. Владимир Чуков: Турция има аргументи да резервира положителните си връзки с България Проф. Владимир Чуков: Турция има аргументи да резервира положителните си връзки с България
В момента следим един доста сложен спор от три други спора, които се нанасят един върху различен, като епицентърът е война...
По думите му Европа е " естествена " жертва на този вид пандемии. " Винаги тя е била тази, която дава доста жертви. Но тя ще се бори. Много ми се желае следващата година тъкмо тя да пребори тази пандемия. От това, което ние създадем, съгласно мен ще се възползват и прилежащите региони, в това число и Близкият Изток ", уточни той. " Имаше страни, в които нищо не се чу за COVID-19. Мислите ли че в Либия или в Йемен биха отделили време на подобен камшик? ", попита проф. Владимир Чуков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР