Големите компании харчат милиони, за да запазят продуктите си в

...
Големите компании харчат милиони, за да запазят продуктите си в
Коментари Харесай

Това е Samsung Galaxy Note 9

Големите компании харчат милиони, с цел да запазят продуктите си в загадка, до момента в който към момента са в развой на разработка. Понякога обаче колкото и добре да се предпазваш, личните ти сътрудници могат да те издънят - и то несъзнателно.

 Samsung сътвори огъващ се нечуплив екран
Дисплеят, който се огъва и не се чупи

Повече за нововъведението

Тази седмица новозеландският клон на Samsung много оплеска нещата, като по случайност пусна промо видео, представящо новия Galaxy Note 9.

Видеото удостоверява, че телефонът ще се появи с нов, усъвършенстван S Pen в комплекта, както стана ясно преди известно време, поради друга порция изтекла информация.



Клипът финално тушира много от слуховете около телефона, като към този момент сигурно знаем, че Note 9 ще е с батерия, издържаща най-малко един ден, и ще поддържа до 1TB памет от microSD карта.

Промо видеото демонстрира и забавна цветова композиция от Samsung, най-малко за един от разновидностите на Note 9 - наследник панел и златен S Pen.

 Samsung работи по домакински робот
Samsung работи по домакински робот

Наподобява BB-8 от “Междузвездни войни ”

Телефонът ще бъде показан публично на 9 август и ще влезе в продажба 17 дни по-късно. Със сигурност обаче изненадата при представянето ще е много приглушена, поради фиаското от Нова Зеландия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР