Големите инвеститори в света на криптовалутите, познати като крипто китове започват

...
Големите инвеститори в света на криптовалутите, познати като крипто китове започват
Коментари Харесай

Крипто китовете купуват ETH и Wall Street Memes, какво следва?

Големите вложители в света на криптовалутите, познати като " крипто китове "  започват да кръжат към идната си огромна цел - Етериум (ETH).

Това открива нов стадий в прогнозите за крипто пазара и изключително за Етериум, който се смята за една от най-важните криптовалути, като отстъпва единствено на Биткойн по пазарен дял.

В тази публикация ще разгледаме какво прави този главен алткойн толкоз важен за целия крипто пазар, като също така ще разгледаме и една друга забавна криптовалута – Wall Street Memes , която също е обект на интерес от крипто китовете, изключително тези, които са по-фриволни и обичат рисковете.

Етериум: Фокусът на китовете

 

Етериум е във фокуса на “ ” по няколко аргументи. Първо, с осъществяването на Етериум 2.0 през 2022 година, мрежата стана по-сигурна, бърза и по-екологично съобразна, което я прави привлекателна за вложители и разработчици. Второ, “ ” търсят благоприятни условия за диверсификация от Биткойн, където към този момент са съсредоточени обилни вложения.

Всички са изцяло наясно, че Биткойн e станал инвестиция от институционално равнище, само че вложителите знаят, че огромните облаги от BTC към този момент може да са генерирани, по тази причина и Етериум печели “ ” в самобитната конкуренция за идващия огромен удар, само че би трябвало да се има поради, че все още, ETH много се колебае и показателят на относителната мощ (RSI) е   на равнище от 19.83 все още на писане на публикацията.

Потенциални последствия за пазара

Действията на “ ” могат да имат доста въздействие върху пазарната цена на Етериум. При огромни покупки, те могат да покачат цената на ETH, като основат възходяща наклонност, която може да подтиква други вложители да влязат в играта. Този огромен трансфер на средства е предизвикал многообразие от спекулации по отношение на бъдещите придвижвания на пазара. Разбирането на претекстовете зад тези транзакции може да даде скъпа информация за евентуалната посока на Етериум и опциите за вложителите.

Възможни аргументи за покупките на китовете

Инвестиционните дейности на крипто китове постоянно се смятат за значими знаци за пазарните придвижвания. В някои случаи, китовете могат да употребяват своите обилни запаси в крипто портфейлите, с цел да упражняват въздействие върху цените на активите.

В други случаи, те могат да бъдат в положение да плануват посоката на пазара, като се основават на разбора на наличната информация и вътрешните им запаси.

Сега се появява въпросът: Защо крипто китовете купуват Етериум? Отговорът може да бъде обвързван с настоящата неустановеност към регулациите в Съединени американски щати. Нескорошното откриване на документите на Хинман има влияние върху пазарите, наблягайки другите възгледи на Комисията по тържищата и скъпите бумаги на Съединени американски щати (SEC) по отношение на регулирането на Етериум и други криптоактиви.

Важността на дълготрайните вероятности

Въпреки вероятната волатилност, която всеобщите покупки от страна на китовете могат да провокират, е значимо да се има поради, че доста от тези огромни играчи са дълготрайни вложители. Те освен виждат капацитета на Етериум и други криптоактиви, само че също по този начин са склонни да задържат своите вложения за нескончаем интервал от време, до момента в който чакат забележителна облага.  

Но ETH надалеч не е единственият актив в полезрението на китовете. Една предварителна продажба също се набива много на очи – Wall Street Memes.

Какво е Wall Street Memes и за какво крипто китовете наблюдават с интерес предпродажбата?

Wall Street Memes (WSM) се трансформира в световен феномен, трогателен крипто търговците по целия свят. Проектът съумя да събере над $7.1 милиона по време на предпродажбите досега, което е величествен триумф, като се има поради, че започва единствено с няколко хиляди почитатели в обществените медии. В момента, общността се е разширила до над 500,000 Instagram почитатели и над 225,000 почитатели в Twitter.

Това не е инцидентно. Wall Street Memes предлага неповторима платформа, която съчетава крипто търговия и силата на интернет меметата. Проекта предлага опция за всеки да взе участие в търговията с цифрови активи, като в същото време се любуват на занимателен и проницателен контент. Това е нова криптовалута , която много бързо набра инерция.

Въпреки че цената на $WSM е единствено $0.0289, тя разполага със забележителен капацитет за напредък. Това е добра вест за “ “, които имат обилни запаси и търсят нови благоприятни условия за вложения. Силата на $WSM произлиза от обстоятелството, че планът се развива бързо, привличайки от ден на ден почитатели и вложители.

Търговията с $WSM е улеснена и комфортна – можете да купите с карта и крипто. Това прави вложението налично за по-широка публика, в това число тези, които са нови в света на криптовалутите.

Така че, без значение дали сте умел “ “, или новобранец в този свят, $WSM предлага вълнуващи благоприятни условия. И с тяхната тактика за напредък, може би в този момент е добър миг да се включите, до момента в който към момента имате време.

Заключение

Крипто китовете демонстрираха значителен интерес към Етериум напоследък, което загатва за огромни придвижвания. Макар ETH да спадна с много в границите на едно денонощие, то сигурно би трябвало да се чудим дали това не е целеустремен ход, с който да се задействат доста стоп позиции, с цел да се закупят токени евтино.

Същевременно, в случай че желаете да избегнете “ ”, то Wall Street Memes е идеалната алтернатива – $WSM токенът върви единствено нагоре, като във всеки стадий на предварителната продажба цената се повишава с $0.003, а съгласно някои анализатори, капацитетът пред Wall Street Memes е за до 500% напредък в идващите седмици.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР