Големите европейски държави Франция, Германия и Испания, обявиха по-строги ограничителни

...
Големите европейски държави Франция, Германия и Испания, обявиха по-строги ограничителни
Коментари Харесай

Европейските държави отново засилват мерките заради COVID-19

Големите европейски страни Франция, Германия и Испания, оповестиха по-строги ограничаващи ограничения в четвъртък, присъединявайки се към редиците на страните, борещи се с нарастване на броя на новите случаи на COVID-19. Това написа изданието Euractiv, представено от организация " Фокус ".
Франция разшири нареждането за носене на маски в столицата Париж и увеличи броя на районите в „ алената зона “ до 21, защото новите случаи в цялата страна бяха над 6000. 
Германия реши да постанова санкция в размер на 50 евро за хванатите без маска, когато това е наложително. Също по този начин почитателите може да би трябвало да стоят надалеч от спортните игрища - най-малко до декември.
 Европейски Съюз отпуска 2 млн. евро за потърпевшите от митингите в Беларус Европейски Съюз отпуска 2 млн. евро за потърпевшите от митингите в Беларус
Европейският съюз ще отпусне в околните дни 2 милиона евро, които ще бъдат разпределени посредством неправителствени организации (НПО) в подкр...
Мадрид съобщи, че на шестгодишни деца ще се изисква да покриват носа и устата си в испанските учебни заведения, до момента в който Англия анулира по-ранните инструкции, че учениците на възраст 11-18 години не би трябвало да носят маски.
Страните по целия свят се борят да балансират нуждата популацията да се върне към работа и да учи, като държат случаите под надзор - страхувайки се на първо място от връщане към драконовските ограничения.
Пандемията лиши живота на повече от 826 000 души по целия свят от появяването си в Китай в края на предходната година, като са регистрирани над 24 милиона инфекции.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР