Големите държави и техните космически агенции изстрелват военни сателити и

...
Големите държави и техните космически агенции изстрелват военни сателити и
Коментари Харесай

В орбита около Земята ще се появят спътници - патрули

Големите страни и техните галактически организации изстрелват военни спътници и тестват антисателитни оръжия в подготовка за евентуално опълчване в орбита. Това крие избрани рискове.

Корпорациите IHI (Япония) и Northrop Grumman (САЩ) подписаха меморандум за съдействие и взаимна работа по основаването на дребни високоманеврени спътници за проучване на космоса. IHI употребява своите уреди повече от 10 години, с цел да дава услуги за галактическо разузнаване за безвредна работа на спътници.

Сътрудничеството ще разреши да разшири активността си с нови кораби на Northrop Grumman, компания за аерокосмически и отбранителни технологии с дълготраен опит в даването на наземни и галактически артикули за наблюдаване на галактическата среда и подкрепяне на откриването, идентифицирането и характеризирането на галактически обекти.

„ Напоследък следим увеличение на военното разузнаване от други страни, което се трансформира в опасност за националната сигурност. Трябва да идентифицираме подозрителни спътници, с цел да разберем тази опасност “, споделя изпълнителният шеф на IHI Фумихару Намики.

Съюзът сред Япония и Съединените щати, схваща...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР